Vand papagali in Chisinau

Aseara am avut surpriza sa vad ca am mai multi papagali decat aseara, asa ca am decis sa vand cativa pui. Daca esti din Chisinau si vrei sa cumperi pui de papagali, atunci lasa-mi un mesaj mai jos, ca sa putem negocia. Nu am stabilit un pret pentru fiecare papagal in parte, asa ca va trebui sa te decizi dupa ce ii vezi.

Papagali de vanzare - Chisinau

Papagali de vanzare – Chisinau

Daca esti interesat cum se inmultesc papagalii, iata cateva chestii simple, care te vor ajuta si pe tine sa vinzi papagali, sa zicem asa, din productie proprie.

Papagalii nu au perioade de inmultire, daca au conditii bune, adica caldura si un cuib, gata de imperechere. Apoi dupa noroc, la mine a durat un an de cand am postat cuibul in colivie, deja imi pierdusem speranta. Cum nu fac burtica, ca matele sau catelusii, surpriza sa-i cad dimineata mai multi a fost enorma.

Acum depinde ce specia ai, cei mai multi au perusi, o rasa buna de papagali de casa, cel putin asa zice lumea. Este activ, jucaus si frumusel, deci chiar merita sa tii asa ceva in casa, tineti cont ca majoritatea papagalilor sunt monogami, deci faceti perechi nu luati cate 3, caci cu siguranta unul va fi nefericit.

Cele mai multe afectiuni pulmonare la perusi sunt produse de bacterii, virusi si chiar fungi.

Deci cum necum, treceti cu ei pe la medic din cand incand, macar odata pe an sau maxim la doi ani, desi eu zic ca mai des e mai bine.

One comment on “Vand papagali in Chisinau

  1. Doina says:

    Salut, as dori foarte mult un papagal, dar care sa il pot invata sa vorbeasca, deci mar interesa pretul la papagalii nimfa sau micul alexander. Sau daca ai tu altceva ce sami propui.
    MERSI ANTICIPAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *